Onze kustvillas aan de westkust

Bent u op zoek naar een vakantieverblijf aan de Belgische (west)kust?

Westkustvillas biedt vakantievilla's aan van De Panne tot Oostduinkerke. De villa's beschikken allemaal over hedendaags comfort (nieuwe badkamers, digitale TV, WiFi, uitgeruste keukens, boxspring-bedden,...) en 4 tot 5 slaapkamers. 

U kan het ganse jaar door bij ons op vakantie komen: Kerst en Nieuwjaar, zomaar een weekendje in het voorjaar, Pasen, verlengd weekend met Hemelvaart, weekje of 2 weken vakantie in het hoog seizoen, weekendje bij het vallen van de eerste bladeren,...

Wij zorgen graag voor uw vakantie op maat. Dankzij onze ruime ervaring in seizoensverhuur kunt u bij Westkustvillas alvast uitkijken naar een zorgeloze vakantie: wij de lasten, u de lusten!

Flat Belle

Flat Belle in De Panne heeft een super ligging vlakbij de duinen en de zee. Ook het bekende natuurreservaat ‘De Westhoek’ is op enkele stappen.

Dynastielaan 34 De Panne
kom binnen

NEW: Flat Marie!

Appartement met 3 slaapkamers met fenomenaal zicht! Flat Marie is gelegen in De Panne op een rustige ligging vlakbij duinen en zee. 

Dynastielaan 34 De Panne
kom binnen

Flat Dunes

Flat Dunes is een grote aanrader voor een rustvakantie aan zee! Je kan er volledig tot rust komen in de prachtige natuur en tegelijk is centrum De Panne op slechts een kwartiertje wandelen.

Dynastielaan 48 De Panne
kom binnen

NEW: Flat Fleur

Flat Fleur geniet van een uniek zicht op zee en duinen! Ze is rustig gelegen op enkele stappen van het centrum en vlakbij het strand. Dichtstbijzijnde winkels vind je op een kwartiertje wandelen!

Dynastielaan 32/0202 De Panne
kom binnen

Maison Lambic

Ontdek Maison Lambic: een vakantieverblijf vlakbij Plopsaland, Plopsaqua, supermarkt, bowling, Calmeynbos, tram-en bushalte richting zee… Bovendien is alles op wandelafstand!

De Pannelaan 185 Adinkerke - De Panne
kom binnen
Vakantievilla aan zee De Panne

Villa Dolce Vita

We stellen u graag voor aan Villa Dolce Vita… een kustvilla gelegen op slechts 300m van zee en dicht van de plaatselijke buurtwinkels. Het standscentrum ligt op amper 5 minuten wandelen. Ook een tramhalte bevindt zich vlakbij!

Blauwe Weg 11 De Panne
kom binnen

Villa Het Korenhof

Villa Het Korenhof is een gerenoveerde hoeve gelegen aan de oevers van de Duinkerkevaart (Nieuwpoort-Duinkerke) ter hoogte van het landelijke Wulpen (Koksijde).

Conterdijk 4 Koksijde
kom binnen

Villa Renard

Maak kennis met Villa Renard: Een voormalig hotel gerenoveerd tot een volledig uitgeruste vakantiewoning! De villa is gelegen op slechts 200m van het strand van De Panne en op 5 minuten van het stadscentrum.

Duinkerkelaan 83 De Panne
kom binnen

Villa Miro

Op een zeer rustige ligging in het pittoreske Sint-Idesbald ligt op de hoek van de Meridiaanstraat & Zonstraat onze vakantiewoning ‘Villa Miro’.

Meridiaanstraat 11 Sint-Idesbald
kom binnen

Maison Clos

Maison Clos is een toppertje omwille van haar ligging! De vakantiewoning ligt in dezelfde staat als Plopsaland en Plopsaqua, rechtover een supermarkt, bowling, Calmeynbos, tram-en bushalte (5min naar zee) … Alles op wandelafstand!

De Pannelaan 183 Adinkerke - De Panne
kom binnen
Voorgevel

Maison Lucie

Ontdek: Maison Lucie in Koksijde! Deze prachtige vakantiewoning ligt in een rustige wijk op slechts 600m van het strand en op 200m van plaatselijke buurtwinkels.

Lucie Gerardstraat 8 Koksijde
kom binnen

Flat Antoine

Flat Antoine is een ruim en volledig gerenoveerd tweeslaapkamer appartement in De Panne. Het strand van De Panne ligt op amper 2 minuten wandelen, of anders gezegd: ‘het hoekje om’.

A. Dumontlaan 2/0201 De Panne
kom binnen

Villa Josephine

We stellen u graag voor aan Villa Josephine! Deze nieuwbouw villa is rustig gelegen op een toplocatie in Sint-Idesbald. De villa ligt op 1.5km van het strand van Sint-Idesbald en op 800m van plaatselijke buurtwinkels.

Marie-Joséstraat 33 Sint-Idesbald
kom binnen

Flat Marthe

Flat Marthe is een gezellig en centraal gelegen appartement met 1 slaapkamer in Sint-Idesbald. Het strand en de zee zijn slechts de straat oversteken op amper een minuutje wandelen!

Koninklijke Baan 321/302 Sint-Idesbald
kom binnen

Maison Elice

Ontdek Maison Elice! Één van haar grote troeven is de ligging: vlakbij het Calmeynbos, op enkele stappen van de kusttram, op enkele minuten wandelen van de Zeelaan (winkelstraat), op een kwartiertje wandelen van zee… Alles op wandelafstand! 

Sint-Elisabethlaan 31 De Panne
kom binnen