Onze kustvillas aan de westkust

Bent U op zoek naar een vakantieverblijf aan de Belgische (west)kust?

Westkustvillas biedt vakantievilla's aan van De Panne tot Oostduinkerke. De villa's beschikken allemaal over hedendaags comfort (nieuwe badkamers, digitale TV, WiFi, uitgeruste keukens, boxspring-bedden,...) en 4 tot 5 slaapkamers. 

U kan het ganse jaar door bij ons op vakantie komen: Kerst en Nieuwjaar, zomaar een weekendje in het voorjaar, Pasen, verlengd weekend met Hemelvaart, weekje of 2 weken vakantie in het hoog seizoen, weekendje bij het vallen van de eerste bladeren,...

Wij zorgen graag voor Uw vakantie op maat. Dankzij onze ruime ervaring in seizoensverhuur kunt U bij Westkustvillas alvast uitkijken naar een zorgeloze vakantie: wij de lasten, U de lusten!

Vakantiewoning Koksijde 11 personen

Villa Hommelhof

Villa Hommelhof... Charmante en gezellige vakantievilla, gelegen in een residentiële wijk in Sint Idesbald en centraal gelegen tussen De Panne en Koksijde. Het strand vindt U op minder dan 3 km. De villa beschikt over meerdere private parkeerplaatsen voor Uw wagen(s).

Jan van Looylaan 69 Sint-Idesbald
kom binnen
Vakantievilla in Oostduinkerke

Villa Laurien

Villa Laurien... Gezellige vakantievilla in het familiale Oostduinkerke-dorp, vlakbij de lokale voedingszaken.

Hazebeekstraat 3 Oostduinkerke
kom binnen
Vakantievilla aan zee De Panne

Villa Dolce Vita

Villa Dolce Vita... Deze gerenoveerde kustvilla is gelegen op 300m van het strand van De Panne en de plaatselijke buurtwinkels. Nog geen 2 minuutjes wandelen en U bent op de zeedijk en kunt U dus genieten van Uw welverdiende vakantie.

Blauwe Weg 11 De Panne
kom binnen
Vakantiehoeve Koksijde

Villa Het Korenhof

Villa Het Korenhof... Prachtig gelegen landgoed aan de oevers van de Duinkerkevaart (Nieuwpoort-Duinkerke) ter hoogte van het landelijke Wulpen/Koksijde.

Conterdijk 4 Koksijde
kom binnen